Konferencija o energetskoj učinkovitosti u zgradarstvu – buđenje graditeljstva
U organizaciji Hrvatsje Udruge Krovopokrivača – Terme Tuhelj, 25. i 26. Travnja

Građanima Republike Hrvatske konačno se pruža prilika da dugoročno poboljšaju kvalitetu kuća i zgrada u kojima žive i rade koristeći sredstva EU fondova. Kako bi se ovi projekti trebali provoditi? Detaljne odgovore na sva pitanja koja se već postavljaju dat će Konferencija o energetskoj učinkovitosti. Cilj Konferencije je također pripremiti građevinare za ove poslove, ali i informirati krajnje korisnike da znaju što ih sve očekuje.Najvažnija vijest za krajnje korisnike jest da će se ukupni iznosi pojedinačnih projekata bespovratno sufinancirati sa do 40% sredstava.

Konferencija je namijenjena investitorima, tvrtkama koje se bave proizvodnjom građevinskih materijala, izvođačima radova, arhitektima, energetskim certifikatorima, stručnim udrugama, predstavnicima stanara, tvrtkama upraviteljima stambenih zgrada, predstavnicima lokalnih zajednica i samouprava, stambenim štedionicama, komercijalnim bankama.

Organizator Konferencije, Hrvatska udruga krovopokrivača, poziva sve zainteresirane da se uključe u rad Konferencije i pripreme za provedbu budućih projekata.