huk-5

Dobrodošli na stranice HUK-a

  • Hrvatska udruga krovopokrivača osnovana je u prosincu 1999. godine.
  • Udruga je osnovana kao izraz potrebe za okupljanjem krovopokrivača u organizaciju koja će im pomoći u promicanju njihovih interesa te istovremeno štititi i promovirati najvažnije postulate struke i odnosa prema kupcu.
  •  Od početnih 40 članova osnivača udruga je danas narasla na respektabilnih 160 članova koji u svom poslu uživaju izuzetan ugled i povjerenje investitora. Članovi udruge danas su nosioci napretka i razvoja krovopokrivanja u Hrvatskoj te svojim djelovanjem najbolje doprinose promoviranju udruge, proširenju članstva i zaštiti kupaca.
  •  Prema statutu donijetom na osnivačkoj skupštini udrugom upravlja predsjedništvo čiji se rad veriicira na redovnoj godišnjoj skupštini.
  •  Zbog visoke razine kvalitete rada i odgovornosti članova, Hrvatska udruga krovopokrivača postala je odabrani partner mnogih renomiranih tvrtki u segmentu krovopokrivanja, u čijim projektima na tržištu udruga aktivno sudjeluje.

Misija HUK-a

 -Stručnost prilikom savjetovanja i izvođenja radova prema najvišim standardima struke.
-Sigurnost na vašem putu od prve ideje do gotovog krova koju potvrđujemo i jedinstvenim petogodišnjim    pisanim  jamstvom na kvalitetu izvedenih radova.
-Povjerenje koje proizlazi iz našeg profesionalnog odnosa prema kupcu, standardiziranih uvjeta i dokumentacije te velikog broja pokrivenih objekata i zadovoljnih kupaca.

Ciljevi udruge

-promoviranje, razvoj i zaštita krovopokrivačke struke
-zaštita interesa kupaca
-promoviranje i razvoj rada Udruge

Kako ostvariti ciljeve ?

-Savjetovanja članova – osobito na području upravljanja poduzećem ili obrta
-Edukacija – ne samo za članove već i za njihove djelatnike
-Inovacija – upoznavanje članova s inovacijama u djelatnosti krovopokrivanja
-Strukovna savjetovanja – organiziranje savjetovanja s primjerima iz djelatnosti struke
-Organiziranje skupova s ciljem promicanja djelatnosti krovopokrivanja
-Stručna putovanja
-Suradnje – s predstavnicima drugih interesnih skupina u korist Udruge i njenih članova
-Promocije – provođenje promotivnih aktivnosti Udruge i njenih članova

Zašto HUK?

Kvaliteta

Kad zamišljate kuću vaših snova u njoj zasigurno ne vidite vlažne zidove i strateški postavljene posude u koje za nevremena kapa voda.
Kako do toga ne bi došlo, bitno je kvalitetno izvođenje svih detalja na krovištu budući da je ono najizloženije utjecajima vremenskih prilika.
Pravilna i kvalitetna izrada krovišta te ugradnja pokrova i krovne opreme stoga je osnovni preduvjet za rad svakog člana HUK-a, iza kojeg stoji svojim imenom i ugledom.

Savjetovanje

Uz zajamčenu kvalitetu ugradnje, Hrvatska udruga krovopokrivača Vam također nudi stručno i besplatno savjetovanje. Član HUK-a svakom će potencijalnom kupcu dati ponudu s detaljnim troškovnikom te će, ukoliko se odlučite za njega, s Vama potpisati standardiziran ugovor o krovopokivačkim radovima.

Sigurnost

U svakom trenutku bit ćete sigurni da poslujete s profesionalcima koji će se pobrinuti da Vaš krov bude upravo onakav kakvog Vi zamišljate – lijep, trajan i siguran.
Kuća Vaših snova bit će otporna na meteorološke prilike jer ste posao izrade krovišta povjerili jednom od članova HUK-a koji iza sebe imaju veliki broj pokrivenih objekata i zadovoljnih kupaca.