Od ideje do gotovog krova

HUK pruža stručnost i sigurnost – od prve ideje do gotovog krova koji će trajno zaštititi vašu kuću.


Samo je jedan telefonski poziv dovoljan za posjetu jednog od registriranih članova HUK-a koji će vam ponuditi besplatan savjet i potrebnu stručnu pomoć vezanu uz vaše krovište.

Osim toga, prema pravilima Udruge, svaki član HUK-a će vam u propisanom roku, prije dogovora o izvođenju radova na vašem krovištu, dati besplatnu ponudu u skladu sa standardnim normama i troškovnikom Udruge. S jasno određenom vrstom i cijenom potrebnih radova, doznat ćete što je sve potrebno učiniti na vašem krovištu i koliko to košta.

Ukoliko ste na temelju ponude izvođenje radova odlučili povjeriti članu Udruge, on će s vama, prije početka radova, potpisati standardizirani ugovor kojim se propisuju uvjeti i rokovi izvođenja radova te međusobni odnosi.
Nakon završetka ugovorenih radova, potpisat ćete zapisnik o primopredaji radova, čime ćete potvrditi da su radovi izvedeni prema prije potpisanom ugovoru. Uz zapisnik svaki član Udruge uručit će vam i pisano  petogodišnje jamstvo kvalitete izvedenih radova.


Nabava i doprema materijala


Ne morate trošiti Vaše vrijeme na nabavu i dopremu potrebnog materijala kao i čišćenje okoliša i odvoz otpada nakon završetka radova, jer ćemo mi to učiniti za vas.

Bitno je kraće trajanje radova jer uigrani timovi članova HUK-a koriste suvremenu mehanizaciju i obavljaju posao s visokom efikasnošću.

Uobičajeno stresnu situaciju izvođenja radova na vašem objektu, članovi HUK-a učinit će ugodnom za vrijeme cijelog trajanja radova.

Mnoštvo zadovoljnih kupaca najbolja su preporuka da izradu vlastitog krova povjerite jednom od članova Hrvatske udruge krovopokrivača.

Kontakt


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Kodna oznaka (obavezno)
captcha


Newsletter