OPĆENITO O HUK-u

Hrvatska udruga krovopokrivača osnovana je u prosincu 1999. godine.

Udruga je osnovana kao izraz potrebe za okupljanjem krovopokrivača u organizaciju koja će im pomoći u promicanju njihovih interesa te istovremeno štititi i promovirati najvažnije postulate struke i odnosa prema kupcu.

Od početnih 40 članova osnivača udruga je danas narasla preko respektabilnih 150 članova koji u svom poslu uživaju izuzetan ugled i povjerenje investitora. Članovi udruge danas su nosioci napretka i razvoja krovopokrivanja u Hrvatskoj te svojim djelovanjem najbolje doprinose promoviranju udruge, proširenju članstva i zaštiti kupaca.

Prema statutu donešenom i usvojenom na osnivačkoj skupštini udrugom upravlja predsjedništvo čiji se rad potvrđuje na redovnoj godišnjoj skupštini.

Zbog visoke razine kvalitete rada i odgovornosti članova, Hrvatska udruga krovopokrivača postala je odabrani partner mnogih renomiranih tvrtki u segmentu krovopokrivanja, u čijim projektima na tržištu udruga aktivno sudjeluje.

Misija HUK-a

– Stručnost prilikom savjetovanja i izvođenja radova prema najvišim standardima struke.

– Sigurnost na vašem putu od prve ideje do gotovog krova koju potvrđujemo i jedinstvenim petogodišnjim    pisanim  jamstvom na kvalitetu izvedenih radova.

– Povjerenje koje proizlazi iz našeg profesionalnog odnosa prema kupcu, standardiziranih uvjeta i dokumentacije te velikog broja pokrivenih objekata i zadovoljnih kupaca.

Ciljevi udruge

– promoviranje, razvoj i zaštita krovopokrivačke struke
– zaštita interesa kupaca
– promoviranje i razvoj rada Udruge

Kako ostvariti zadane ciljeve ?

– Savjetovanja članova – osobito na području upravljanja poduzećem ili obrta
– Edukacija – ne samo za članove već i za njihove djelatnike
– Inovacija – upoznavanje članova s inovacijama u djelatnosti krovopokrivanja
– Strukovna savjetovanja – organiziranje savjetovanja s primjerima iz djelatnosti struke
– Organiziranje skupova s ciljem promicanja djelatnosti krovopokrivanja
– Stručna putovanja
– Suradnje – s predstavnicima drugih interesnih skupina u korist Udruge i njenih članova
– Promocije – provođenje promotivnih aktivnosti Udruge i njenih članova

Osiguranje kvalitete

Kad zamišljate kuću vaših snova u njoj zasigurno ne vidite vlažne zidove i strateški postavljene posude u koje za nevremena kapa voda.

Kako do toga ne bi došlo, bitno je kvalitetno izvođenje svih detalja na krovištu budući da je ono najizloženije utjecajima vremenskih prilika.

Pravilna i kvalitetna izrada krovišta te ugradnja pokrova i krovne opreme stoga je osnovni preduvjet za rad svakog člana HUK-a, iza kojeg stoji svojim imenom i ugledom.

Osiguranje kvalitete postižemo stalnim edukacijama naših članova i kodeksom koji svi članovi moraju prihvatiti i primijeniti u svom radu.

Savjetovanje i ugovaranje

Uz zajamčenu kvalitetu ugradnje, Hrvatska udruga krovopokrivača Vam također nudi stručno i besplatno savjetovanje. Član HUK-a će svakom potencijalnom kupcu dati ponudu s detaljnim troškovnikom te će, ukoliko se odlučite za nekog našeg  člana , s Vama potpisati  ugovor o krovopokrivačkim radovima uz osiguravanje svih naših standarda.

Sigurnost

U svakom trenutku bit ćete sigurni da poslujete s profesionalcima koji će se pobrinuti da Vaš krov bude upravo onakav kakvog Vi zamišljate – lijep, trajan i siguran.

Kuća Vaših snova bit će otporna na meteorološke prilike jer ste posao izrade krovišta povjerili jednom od članova HUK-a koji iza sebe imaju veliki broj pokrivenih objekata i zadovoljnih kupaca.