Od ideje do gotovog krova

Brzi odaziv na upit

Samo je jedan telefonski poziv ili mail je dovoljan za posjetu jednog od registriranih članova HUK-a koji će vam ponuditi besplatan savjet i potrebnu stručnu pomoć vezanu uz vaš krov.

Osim toga, prema pravilima Udruge, svaki član HUK-a će vam u propisanom roku, prije dogovora o izvođenju radova na vašem krovu , dati  ponudu u skladu sa standardnim normama u graditeljstvu, s  jasno određenom vrstom i cijenom potrebnih radova.

Dobiti će te sve informacije o cijeni izrade krova i što je sve potrebno osigurati za sigurno izvođenje.

Transparentnost ugovaranja i ponude

Ukoliko ste na temelju ponude izvođenje radova odlučili povjeriti članu Udruge, on će s vama, prije početka radova, potpisati  ugovor kojim se propisuju uvjeti i rokovi izvođenja radova te međusobni odnosi.

Nakon završetka ugovorenih radova, potpisat ćete zapisnik o primopredaji radova, čime ćete potvrditi da su radovi izvedeni prema prije potpisanom ugovoru. Uz zapisnik svaki član Udruge uručit će vam i pisano petogodišnje jamstvo kvalitete izvedenih radova.

NAPOMENA: Neki naši članovi imaju i svoje pisano jamstvo.

Sigurnost nabave materijala i recikliranje

Ne morate trošiti Vaše vrijeme na nabavu i dopremu potrebnog materijala kao i čišćenje okoliša i odvoz otpada nakon završetka radova, jer ćemo mi to učiniti za vas.
Bitno je kraće trajanje radova jer uigrani timovi članova HUK-a koriste suvremenu mehanizaciju i obavljaju posao s visokom efikasnošću.

Uobičajeno stresnu situaciju izvođenja radova na vašem objektu, članovi HUK-a učinit će ugodnom za vrijeme cijelog trajanja radova.

Mnoštvo zadovoljnih kupaca najbolja su preporuka da izradu vlastitog krova povjerite jednom od članova Hrvatske udruge krovopokrivača.

Predsjednik udruge Miroslav Brodarić