Zašto postati član?

Članstvom u udruzi postajete prepoznatljivi po vašim uslugama te njegujete struku. Članstvo također donosi mnoge pogodnosti, npr. razne popuste pri kupnji materijala i/ ili usluga. Iskustva drugih članova udruge govore da naručitelji daju prednost pri odabiru izvođača, ako kažete da ste član strukovne udruge itd. Udruga često organizira razna događanja i edukacije svojih članova. Također Vaše članstvo donosi nova iskustva koje razmjenjujemo na formalnim i neformalnim sastancima.

Kako postati član udruge HUK?

Preuzmite obrazac za prijavu i pošaljite. Tajnik udruge će zaprimiti Vašu prijavu te u roku par dana obavijestiti Vas da li je Vaša prijava u redu. U slučaju da Vas preporuča neki od članova udruge Vaša prijava će imati veći prioritet pri pristupanju u članstvo. Važno je da proučite statut društva te da ste upoznati s vašim pravima i obavezama kao člana udruge.

Također važno je da imate registriran obrt ili tvrtku, te da je aktivna.

Da li se članarina plaća?

Da, članarina se plaća. Visinu članarine određuje predsjedništvo. Članarinom se plaćaju troškovi tajnika, raznih konferencija i događanja kao i skupštine udruge te razni seminari. Udruga također prima sponzorstva pojedinaca i/ili tvrtki koja se raspoređuju prema potrebama udruge. Pozivamo Vas da aktivno sudjelujete u radu, te financijski pomažete rad udruge.

Radujemo se Vašem pristupanju. Dobro došli!